Κρατήστε με ενήμερο για τα Fitness Awards 2025

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Fitness Awards 2023

Ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness.

Την Τετάρτη 07 Ιουνίου, στο House124 στην Αγία Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Fitness Awards 2023. Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Fitness Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων, όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events, r&d, marketing αλλά και influencers..

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο και διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης.

Συνολικά, διακρίθηκαν 36 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Fitness Awards 2023

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: AK Discipline Performance Gym, Alpha Pilates Systems, ALTERLIFE, ARLA FOODS HELLAS, ATHLESIS, Bausch & Lomb, BODYFIT, BY MANDY PILATES AND MORE, Christina Vassiliadou, COMMUNICATION LAB, DESPORT PILATES STUDIOS-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, FMH.GR, GARMIN GREECE, HappyOnline, Herbalife Nutrition, Holmes Place, Icon Fitness Gym, LG HELLAS, Luxurios, Markoglou Stavros Fitness & Wellness Trainer, MATRIX FITNESS, MOOV EXCLUSIVE FITNESS STUDIO, NetPlanet – iFuture, NEXTGEN TRAINING AND WELLNESS CLUB, OSTRACON, Real Motion, Royal Fit, Royal Food, STORM Fitness Greece, The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, THINKCRM, TRAINING ROOM, Wellco Health and Fitness Management, Win Medica φαρμακευτική, Βασίλης Χατζής, ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Ε.Φ.Ε.Τ.), Kατερίνα Βενέρη Σιούλη και ΟMIΛΟΣ NORTH TRAINERS.

Επίσης, οι υποψηφιότητες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο κάθε πυλώνα, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Corporate HR Services της ALTERLIFE, MYZONE SWITCH της MATRIX FITNESS, SPETSES MINI MARATHON της COMMUNICATION LAB και Multichannel Influencer της ALTERLIFE.                           

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η MATRIX αναδείχθηκε FITNESS BRAND OF THE YEAR και η ALTERLIFE αναδείχθηκε FITNESS COMPANY OF THE YEAR.  

Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννας Μαρίας Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, BOUSSIAS events, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η βιομηχανία της άσκησης έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και τη φυσική κατάσταση περισσότερο από ποτέ. Η παγκόσμια αγορά του fitness θα φτάσει τα 16,47 δις. δολάρια το 2027. Υπάρχουν περισσότερα από 200.000 κλαμπ υγείας και γυμναστικής σε όλο τον κόσμο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατέχουν τον υψηλότερο αριθμό μελών γυμναστηρίου σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δούμε τι ποσοστό αντιπροσωπεύουν τα μέλη των γυμναστηρίων ανά γενιά οι: Gen Z (γεν. 1994-2022) κατέχει το 35%, Millennials (γεννημένοι 1979-1993) κατέχει το 45%, Gen X (γεν. 1964-1979) κατέχει το 14% και Baby Boomers (γενν. 1949-1963) κατέχει το 6%. Σύμφωνα με την Έκθεση Παγκόσμιας Αγοράς 2023 της εταιρείας Business Research Company’s Online or Virtual Fitness, το μέγεθος της παγκόσμιας διαδικτυακής ή εικονικής αγοράς γυμναστικής θα αυξηθεί από 15,6 δις. δολάρια το 2022 σε 21,8 δις. δολάρια το 2023 με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) άνω του 39% και αναμένεται να αγγίξει τα 76,5 δις. δολάρια το 2027 με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 36%». 

Χαιρετισμό στη διοργάνωση απηύθυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, Υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στηρίζω θερμά τα Fitness Awards, πιστεύω πάρα πολύ σε μια προσπάθεια να μπορέσουμε να κινητοποιήσουμε περισσότερους συμπολίτες μας να εντάξουν την γυμναστική στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Αυτό θα βελτιώσει πάρα πολύ τη ποιότητα ζωής στην πατρίδα μας και θα σώσει πολλές ανθρώπινες ζωές. Πιστεύω λοιπόν ότι τέτοιου τύπου βραβεία μπορούν να αποτελέσουν τον μοχλό για να βελτιώσουν τη ζωή πολύ περισσότερων ανθρώπων».

Στην συνέχεια, η Ευστρατία Τσίτσκαρη, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Fitness Awards 23, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Μάρκετινγκ, ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά της αναφέροντας: «Σκέφτομαι συχνά ότι κάθε μέρα μου, κάθε μέρα μας, είναι ενέργειες μάρκετινγκ. Ερευνώ κάθε πρωί: τον καιρό, τη διάθεση μου, τις εναλλακτικές μου, τις δράσεις και συναντήσεις μου. Παίρνω μελετημένες ή αυθόρμητες αποφάσεις, βάσει της εμπειρίας και των αναγκών. Προετοιμάζομαι, διαμορφώνω το πρόγραμμα μου επιδιώκοντας την επίτευξη του εκάστοτε στόχου. Κάθε μέρα μου, κάθε μέρα μας, οφείλει να περιλαμβάνει το fitness. Να περπατήσω για τη δουλειά. Να ανέβω τις σκάλες. Να πάρω αθλητική περιβολή. Να πάω αναρρίχηση. Να κάνω βάρη. Να τρέξω, να αγοράσω εξοπλισμό για την άσκηση μου. Να φάω υγιεινά. Είμαι ευτυχής που προεδρεύω ενός θεσμού που επιδιώκει να βραβεύσει την κάθε μέρα μου. Εύχομαι: την κάθε ημέρα μας.  Και χάρη στη βράβευση αυτή να δώσει ώθηση σε επαγγελματίες του fitness να βελτιώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, δίνοντας κίνητρο και σε άλλους να βάλουν την άσκηση και την υγεία στην κάθε μέρα τους. Είμαι ευτυχής που προεδρεύω ενός θεσμού που δίνει πάτημα σε φοιτητές και αποφοίτους μου να προβάλουν τις δράσεις τους, τις επιχειρήσεις τους και τις ιδέες τους, κερδίζοντας βραβεία και δίνοντας κίνητρο και σε άλλους επαγγελματίες να βελτιωθούν. Προς όφελος των ίδιων και των ασκουμένων τους. Και είμαι ευτυχής γιατί σήμερα εδώ θα έχω τη χαρά να παρακολουθήσω τη βράβευση επιτυχημένων ιδεών και επαγγελματιών αλλά να βραβεύσω κι εγώ ανθρώπους που πολλά χρόνια τώρα μου δίνουν κίνητρο ακαδημαϊκής εξέλιξης ενώ παράλληλα με τιμούν με τη φιλία τους».

Το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Fitness Awards 2023, όπου o Γεώργιος Τζέτζης, Κοσμήτορας ΣΕΦΑΑ, ΑΠΦ, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την Προσφορά του στην Έρευνα και τις Δράσεις στο Χώρο του Fitness και των Sports Tourism και ο Κώστας Αλεξανδρής, PhD Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την Προσφορά του στο χώρο του Sports Marketing του Fitness.

Χρυσός Χορηγός της τελετής απονομής των Fitness Awards 2023 ήταν η MATRIX που αποτελεί το εμπορικό brand της Johnson Health Tech, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οργάνων γυμναστικής παγκοσμίως.

Χορηγός της τελετής απονομής των Fitness Awards 2023 ήταν η Herbalife, μια κορυφαία στον κόσμο εταιρεία υγείας.

Υποστηρικτής της τελετής απονομής των Fitness Awards 2023 ήταν η Counterpain.

Χορηγοί επικοινωνίας των Fitness Awards 2023 ήταν οι: Athletics Sports Magazine, fmh.gr, runningnews.gr, fitnesspulse.gr και runster.gr.   

Official Publications: Marketing Week, Daily Fax.

Fitness Awards 2022

Tα FITNESS AWARDS διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων, όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events αλλά και influencers.
Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες, και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης. Επίσης, μπορούν να καταθέσουν υποψηφιότητες οι εταιρείες που διοργανώνουν events στον ευρύτερο χώρο της εκγύμνασης, fitness groups, όπως και fitness influencers. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις, τα τελευταία 2 χρόνια, θα πρέπει να διαθέτουν καινοτόμες πρακτικές σε υπηρεσίες ή προϊόντα που αφορούν γυμναστήρια, εναλλακτικούς χώρους εκγύμνασης, εξοπλισμό, συμπληρώματα και ρουχισμό γυμναστικής
Fitness Awards 2022

Fitness Awards 2020

Απονεμήθηκαν τα Fitness Awards 2020, τα βραβεία που επιβραβεύουν την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο του fitness.

 

Υπό το φως του αττικού ουρανού εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Fitness Awards 2020 παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια βραδιά όπου η αγάπη για καινοτόμα – ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την εκγύμναση έλαμψε. 

 

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και ανέδειξαν  καινοτόμες πρακτικές σε υπηρεσίες ή προϊόντα που αφορούν γυμναστήρια, εναλλακτικούς χώρους εκγύμνασης, εξοπλισμό, συμπληρώματα και ρουχισμό γυμναστικής. Επίσης, υποψηφιότητες κατέθεσαν εταιρείες που διοργανώνουν events στον ευρύτερο χώρο της εκγύμνασης, fitness groups, όπως επίσης και fitness influencers.

 

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο House124, στο Χαλάνδρι, στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται  στον χώρο του fitness, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι η εξωστρέφεια, οι καινοτόμες ιδέες καθώς και η εκμετάλλευση της εμπειρία στον χώρο του της εκγύμνασης, -είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που επιτάσσει η σημερινή εποχή.

 

Συγχαρητήριο μήνυμα μέσα από το οποίο τόνισε ότι η φιλοσοφία της αριστείας οδηγεί στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πελάτες και στην επιχειρηματική αποτελεσματικότητα, έστειλε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Fitness Awards 2020, Dr Γιώργος Τζέτζης, Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα o Dr Γιώργος Τζέτζης ανέφερε: «Η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias Communications με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση επιτυχημένων θεσμών βραβείων εμπνεύστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη διοργάνωση των βραβείων Fitness Awards. Παρά τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της παγκόσμιας πανδημίας έφτασε η στιγμή της ανάδειξης και βράβευσης των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων των ανθρώπων του Fitness ενός χώρου που επηρεάστηκε σημαντικά. Ο θεσμός της βράβευσης καλλιεργεί υγιή πρότυπα ανάπτυξης, καλλιεργεί τη φιλοσοφία της αριστείας και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους για την ανάδειξη του εξαιρετικού τους έργου καθώς και τους βραβευθέντες για τη σημαντική τους επιτυχία. Εύχομαι η διοργάνωση αυτή να είναι το εφαλτήριο για την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας της βιομηχανίας του fitness».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυμναστηρίων Ελλάδος, κ. Γιάννης Γκόβας τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και επισήμανε: «Ο θεσμός των βραβείων θα συμβάλλει στην ανάδειξη του κλάδου πολυδιάστατα, θα δώσει στους επαγγελματίες της άσκησης τη δυνατότητα να προβάλουν καλές πρακτικές και καινοτόμες ιδέες, προγράμματα και υπηρεσίες που προσελκύουν τον κόσμο να κατανοήσει την αξία της άσκησης και ταυτόχρονα περνάει ένα μήνυμα προς την κοινωνία ότι ο κλάδος ψάχνεται εξελίσσεται και έτσι ανακτάτε και η σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Ο υγιής ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στο κλάδο».

 

Μεγάλοι νικητές των Grand βραβείων της φετινής διοργάνωσης ήταν η AlterLife, η οποία κέρδισε τον τίτλο «Fitness Company of the Year» και η Matrix, η οποία κέρδισε τον τίτλο «Fitness Brand of the Year».

 

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων) και Σ.Ι.Γ.Α. (Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής). Χορηγοί επικοινωνίας των Fitness Awards 2020 ήταν οι Oneman, Ionion FM, Athletics Sports Magazine, runningnews.gr, runster.gr, fitnesspulse.gr, trinews.gr και WeFit.

 

Χορηγοί του event φωτογράφισης των Fitness Awards ήταν οι Arla Protein, Matrix και Sustenium.

 

Fitness Awards 2020

Tα βραβεία και οι νικητές

Company of the Year
ALTERLIFE
Brand of the Year
MATRIX
Καινοτόμα Σημεία
PLATINUM ALTERLIFE | Corporate HR Services
Gym
Gym Chain / Franchise Brand
GOLD ALTERLIFE
Rest of Greece Independent Gym 
GOLD AK Discipline Performance Gym | Κέντρο Άσκησης και Ευεξίας
 Small Gym (<160sm)
GOLD ATHLESIS | Best Boutique Gym
Gym Design
GOLD STORM Fitness Greece | STORM Bootcamp Studio
SILVER ALTERLIFE 
BRONZE MOOV EXCLUSIVE FITNESS STUDIO 
BRONZE ATHLESIS
Gym App
GOLD ALTERLIFE
SILVER JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MATRIX FITNESS COMMUNITY 360
BRONZE BODYFIT | Bodyfit App
Gym Online Software
GOLD ALTERLIFE | Gym App
SILVER JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MATRIX FITNESS COMMUNITY 360
BRONZE ThinkCRM | Πλήρης Διαχείριση Πελατολογίου για Γυμναστήρια
Online Gym
GOLD Real Motion | iFit Software | Gym Online Fitness Programs (Services)
SILVER Ένωση Φιλάθλων Εθνικής Τράπεζας (Ε.Φ.Ε.Τ.) | Πρόγραμμα ευεξίας και ευ ζην «Wellness for all!» | Gym Online Fitness Programs (Services)
BRONZE Royal Fit | Virtual Personal Training Program | Online Gym
Hotel Equipment
GOLD JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MATRIX FITNESS HOSPITALITY
SILVER Real Motion | Coach Bike
Luxury Gym
GOLD ALTERLIFE 
SILVER Holmes Place | Visit Holmes Place, stay luxury
Gym Client Service
GOLD ALTERLIFE
SILVER BODYFIT
Inside Gym
GOLD ALTERLIFE
Gym Business Growth
GOLD ALTERLIFE 
SILVER Βασίλης Χατζής
BRONZE BODYFIT
Community Service
GOLD ALTERLIFE
Corporate HR Services
GOLD ALTERLIFE 
SILVER JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MATRIX FITNESS CORPORATE GYM SERVICES - CASE STUDY KARATZI AE
BRONZE Wellco Health and Fitness Management | Στρατηγική Ανάπτυξη Πολιτικής Ευεξίας
Alternative Fitness Spot & Program
Pilates Center
GOLD Desport Pilates Studios-Αμπελόκηποι
GOLD Pilates by Mandy and more | Τo Νέο Καινοτόμο Ευέλικτο και Προσβάσιμο Πρόγραμμα Pilates για όλους
Group Fitness Program
GOLD STORM Fitness Greece | We are the STORM
Fitness Equipment Store
Thessaloniki Independent Fitness Equipment Store
GOLD JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | Johnson Fitness Store THESSALONIKI
Fitness Equipment Online Store
GOLD JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | JohnsonFitness.gr online Store
SILVER HappyOnline | gearup.gr
Fitness Equipment Store
Fitness Instructor
GOLD TRAINING ROOM | Ο Δημήτρης Κουλούρης, κορυφαίος στο είδος του ως fitness Instructor!
SILVER ALTERLIFE
BRONZE Kατερίνα Βενέρη-Σιούλη
Personal Trainer
GOLD ALTERLIFE 
SILVER Βασίλης Κεντικελένης | Τhe Pain Free Personal Trainer
BRONZE Χριστίνα Βασιλειάδου
Αθλητική Προετοιμασία Υποψηφίων για Σχολές
GOLD ΟMIΛΟΣ NORTH TRAINERS | H eSports πλατφόρμα των North Trainers: Μια Καινοτομία στην Αθλητική Προετοιμασία Υποψηφίων
Καινοτόμα Προϊόντα
PLATINUM JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MYZONE SWITCH
Gym Equipment
Professional Gym Equipment
GOLD JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MATRIX FITNESS
SILVER Alpha Pilates Systems | Professional Pilates Equipment
BRONZE Real Motion | BASI Systems Pilates Equipment
Home Gym Equipment
GOLD Alpha Pilates Systems | Pilates Folding Reformer
SILVER JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | Horizon Fitness - Home gym Equipment
After Sales Service (for Gym Equipment)
GOLD JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MATRIX FITNESS
SILVER Alpha Pilates Systems 
 Strength Gym Equipment
GOLD JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MATRIX FITNESS Versa Duals Strength Series
SILVER Alpha Pilates Systems | Professional Pilates Equipment
Training Nutrition & Anti-inflammatory / Analgetic Creams
Meal Replacement
GOLD Herbalife Nutrition | Formula 1 Sport της σειράς Herbalife24 από την Herbalife Nutrition
Fitness Healthy Meal
SILVER The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan | Προϊόν Αντικατάστασης Γεύματος The 1:1 Diet Spaghetti Bolognese
Anti-inflammatory Creams / Analgetic Creams
GOLD Bausch & Lomb | Counterpain: Ο ειδικός στον μυϊκό πόνο!
SILVER Win Medica φαρμακευτική | Κρέμα με καινοτόμα σύνθεση φυτικής προέλευσης με αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση
BRONZE Bausch & Lomb | Countercool Gel: το νέο τοπικό αναλγητικό από την οικογένεια της Counterpain
Protein Product
GOLD Arla Foods Hellas | Arla Protein Chocolate Shake με BCAA
GOLD Herbalife Nutrition | Rebuild Strength της Herbalife24: Το ιδανικό προϊόν της Herbalife Nutrition για μυϊκή αποκατάσταση
BRONZE Royal Food | Ταχίνι και Φυστικοβούτυρο με τραγανά κομμάτια πρωτεΐνης
Fitness Accessories
Smartwatch
GOLD GARMIN GREECE | ¨WEAR EPIX. BE EPIC.¨-  "EPIX" TO  ΑΠΟΛΥΤΟ SWARTWATCH ΑΠΟ ΤΗΝ GARMIN
Gadget 
GOLD JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MYZONE SWITCH
SILVER Ostracon Ltd | Ασύρματο σύστημα πρεσσοθεραπείας RecoveryAir JetBoots για πρόληψη και αποθεραπεία μετά την άσκηση και την προπόνηση.
 e-Gadget
GOLD JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE | MYZONE
Events – Groups
PLATINUM COMMUNICATION LAB | SPETSES MINI MARATHON: TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ PUBLIC FITNESS EVENT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Fitness Event & Fitness Group
 Outdoor Fitness Event
GOLD Luxurios | Ios Beach Volley 2022, Παγκόσμιο Τουρνουα Ios Future Pro και Πανελλήνιο Τουρνουά Ios Major 2022
SILVER Holmes Place | Ultimate Fitness Experience at Island
Public Fitness Event
GOLD COMMUNICATION LAB | SPETSES MINI MARATHON: TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ PUBLIC FITNESS EVENT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Αθλητικός Τουρισμός & Αναψυχή 
GOLD Markoglou Stavros Fitness & Wellness Trainer
Influencers
PLATINUM ALTERLIFE | Multichannel Influencer
Fitness Influencer
Multichannel Influencer
GOLD ALTERLIFE
 Marketing / R&D
Launch
GOLD LG HELLAS | Η απόλυτη εμπειρία fitness & sports θέασης με την τηλεόραση και το soundbar της LG
Marketing Campaign
GOLD STORM Fitness Greece | STORM Hellenic Olympic Committee Campaign
SILVER ALTERLIFE
Fitness & Wellness Website
GOLD Fitness Motivation Hellas | FMH.GR
Social Media Campaign / Impact 
GOLD COMMUNICATION LAB | SPETSES MINI MARATHON:  TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ PUBLIC FITNESS EVENT ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ SOCIAL MEDIA IMPACT
SILVER NetPlanet - iFuture
Health & Fitness Management Consulting
GOLD Wellco Health and Fitness Management | 360 Hotel Fitness Management